Designa ditt drömkök!

Är det dags att göra om köket? Innan du börjar planera ditt drömkök är det några frågor du bör fundera igenom. T.ex. Vilken stil passar dig? Vad får det kosta? Vilka färger och material ska du ha?

Det är viktigt att tänka igenom vilka detaljer du vill ha i ditt kök. Det är detaljerna som gör den stora skillnaden. Vilka delar kommer ge det lilla extra i just ditt kök? Detaljer som vilket material du vill ha din diskho eller köksblandare i kan göra ett stort lyft för ditt kök.

Köksförvaring

Förvaring är en viktig del i designen av ditt drömkök. Hur mycket förvaring behöver du? Förvaringen brukar sällan vara för mycket så tänk noga när du planerar din förvaring.
Dold förvaring av saker du inte vill ska synas och förvaring för öppna ytor där du kan ha en köksmaskin eller andra inredningsdetaljer.

Arbetsytor

Arbetsytor är också en sak man bör fundera noga över. Arbetsytor är något man alltid har för lite av så här gäller det att tänka noga utifrån de begränsningarna du har. Ett luftigt kök med mycket plats är värt att ha i tanken när du planerar designen.
Har du möjlighet att få plats med en köksö så är det en väldigt stor fördel. En köksö ger både arbetsyta och även som ett matbord eller en social plats där man kan samlas av olika anledningar.

Kökskakel

Vilket kakel vill du ha i ditt kök? Ska du ha kakel, klinker eller marmor?
Vilken känsla vill du skapa? Vi har flera olika material i olika design för att du ska kunna hitta det som passar just dig och ditt kök.

Matbord

Ska du ha ett litet bord i köket och ett större matbord i ett annat rum eller får du plats med ett stort matbord i ditt kök? Här kan du hitta olika varianter på bord som passar i både vardagsrum och kök!

Spana in vårt sortiment för inspiration till ditt drömkök!