Våren 2020 – Inredningstrender

Vårens inredningstrender

Våren 2020 är här och då är det alltid kul att fräscha till sitt hem med lite nyheter! Här nedan listar vi lite inredningsinspiration för våren.

Inred med färger av jord, havet & skogen

Vårens inredningstrend går i jordnära färger som beige, varm grå, grönt, blått och i creamfärgade toner. Färgen beige växte sig stark under 2019 och får en given plats i hemmen 2020. De jordnära tonerna ger en rogivande känsla. Fräscha upp vardagsrummet med nya gardiner inför våren, ett par mullvadsfärgade gardiner eller ett par varmgråa gardiner med högt fäste som skapar en känsla av ett större rum.

Små inredningsdetaljer i vår

Detaljerna kan vara små, men viktiga. Ett material som trendar just nu är keramik, i form av krukor, vaser och andra små inredningsdetaljer som ljuslyktor eller olika skulpturer. Växter är också en inredningsdetalj som gör otroligt mycket i ett hem. En bukett tulpaner eller färska snittblommor är alltid trevligt att lyfta hemmen med. Trenden med torkade blommor fortsätter, växter i krukor eller odla örter eller egna små blommor är fortfarande populärt i många hem. Trenden med naturmaterial som rotting, terrakotta, trä, bambu, hampa, papper och sten fortsätter också att vara viktiga inslag i vårens inredning.

Vi på Home Online har badrumsinredning, köksinredning, heminredning och ännu mer som alla passar in bland vårens inredningstrender.

Leasa & Hyra Möbler

Är du eller ert företag i behov av kontorsinredning? I så fall ska ni spana in Storey Interior, där du kan leasa och hyra möbler och kontorsinredning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *