Varmt välkomna House Doctor och Karlskrona Lampfabrik!

Med glädje vill vi presentera våra två nya varumärken! House Doctor och Karlskrona Lampfabrik!

Karlskrona Lampfabrik är Sveriges första lampfabrik som grundades redan år 1884 i örlogsstaden Karlskrona av Johannes Swahn och Kapten Herrman Skantze. Man blev tidigt huvudleverantör till den svenska Örlogsflottan och flera svenska järnvägsbolag. Tack vare de högt ställda kraven på material använt av försvarsmakten får Karlskrona Lampfabrik också ett gott renommé på den civila marknaden. Alla Lampor är helt svensktillverkade och drivs idag av femte generationen Skantze (Valdemar)

House Doctor är ett dansk familjeägt företag som startade år 1999. Grundarna till företaget är tre syskon som anser att ett vackert hem främjar livsglädje. De beskriver sig själva som: ‘”Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem”
House Doctor kombinerar den skandinaviska designen med en mysig bohemisk atmosfär. Du hittar material, nyanser och ytor som kombinerar din inredning med ett estetiskt utseende och en atmosfär av harmoni.

Vi är stolta över att få representera båda dessa fina företag. Ni hittar utvalda produkter under respektive kategori på sidan eller sök direkt på varumärke.